Referenties

 

"We zijn in het bezit van een oude boerderij en zijn de deel grondig aan het verbouwen. Bij de afwerking van ons idee voor de dakramen en het verwijderen van plafonds heeft Gerard onze ideeën aangehoord en perfect uitgevoerd. Het is mooi om te zien dat ideeën uitgewerkt en gerealiseerd kunnen worden. Gerard werkt nauwkeurig, snel, heeft prima oplossingen voor moeilijk oplosbare stukken en adviseert waar nodig. Daarnaast is hij zeer prettig in de omgang. Het was een plezier om met hem te werken. Mede dankzij zijn inzet en vakmanschap komt ons plan helemaal uit. Gerard is een echte vakman!"

Met vriendelijke groet,

André Bloem

 

Beste mensen,

Eind april heeft Gerard Arendsen bij ons een veranda opgeleverd. Wat hebben we er al een plezier van gehad. We noemen het onze buitenkamer. Als het weer al enigzins aangenaam is vertoeven we al buiten. Inmiddels hebben we de veranda aangekleed en kunnen we er nog meer van genieten. De veranda oversteeg onze verwachtingen. Het is een stabiel en degelijk bouwwerk. Net als de bouwer. Gerard, bedankt.

Groet,

Fam. Hendriks

 

Beste Gerard,

We zijn nog steeds ontzettend blij met de verbouwing van onze zolderkamer. Voordat je met de verbouwing begon heb je ons van goede adviezen voorzien met betrekking tot de mogelijkheden en de te gebruiken materialen. Tijdens de verbouwing zag de kamer en ’s avonds altijd opgeruimd uit. Afval werd meteen opgeruimd en na de werkdag werd er zelfs gestofzuigd zodat het bouwstof zich niet door de rest van het huis kon verspreiden. Door jouw verbouwing geniet onze zoon nog elke dag van zijn nieuwe slaapkamer. Zijn vrienden zijn maar wat jaloers op zijn slaapkamer.  Binnenkort gaan we je weer benaderen voor een volgende klus.

Met vriendelijke groet,

Fam. Beuting

 

"Als bewoners van een oude boerderij, loop je regelmatig tegen werkzaamheden aan die je niet zelf kunt oplossen of uitvoeren. Daar heb je de deskundige en professionele hand van een vakman nodig. Wij hadden enkele kritieke deuren en ramen in huis, waar bij veel regen het water naar binnen kwam. Een standaard deur past helemaal niet bij het karakter van onze boerderij en wij besloten Gerard te raadplegen wat we met deze aandachtspunten in ons huis het beste konden gaan doen. Na zorgvuldige inspectie van de 'pijnpunten' in ons huis, bleek dat 1 x buitendeur zo slecht was dat deze volledig vervangen diende te worden. Op zijn advies hebben we toen besloten een originele geklampte (stal)deur door hem te laten maken en wij zijn met het resultaat erg tevreden. Het is een robuuste deur geworden die volledig past bij de uitstraling van ons huis en zelfs met toepassing van hang- en sluitwerk naar de maatstaven van toen. 

Een andere deur kierde zo sterk (dit is ook een originele geklampte deur) dat Gerard met een zelfgecreëerd binnenframe voorzien van speciale afdichtingsrubbers het voor elkaar heeft gekregen deze deur tocht- en vochtvrij te maken. Dit geldt eveneens voor een raam, waar we regelmatig met wateroverlast te maken hadden. Nu hebben we hier geen problemen meer mee.

Voor een badkamer hebben we verder een nieuwe binnendeur (met hang- en sluitwerk) naar volle tevredenheid door Gerard laten leveren, op maat laten maken en laten afhangen. Bij een bestaand biljart heeft Gerard tot slot een bijpassende omkasting voor de voetsteunen en ombouw getimmerd, zodat het een keurig afgewerkt geheel is geworden.

Concluderend kunnen we stellen dat wij allereerst op een prettige en inhoudsdeskundige wijze geadviseerd zijn door Gerard. Alle werkzaamheden zijn verder adequaat, zorgvuldig en vakkundig door Gerard uitgevoerd. Wij hebben gedurende die periode prima met hem samengewerkt. Wij zijn erg tevreden over Gerard en zullen hem voor eventuele werkzaamheden in de toekomst graag nog eens benaderen. Wij kunnen zijn expertise en vakmanschap zeker bij andere klanten aanraden". 

Jan-Hein en Esther Aarts uit Toldijk.  

 

Beste Gerard,

We willen je bedanken voor je meedenken en uitvoering om onze garage te vergroten. Alles is vlekkeloos verlopen en we zijn erg blij met het eind resultaat. Op jou idee om een sier dakrand door te trekken hebben we veel complimenten ontvangen.

Bedankt, Frank en Karin